Szerző: | 2017. 05 2. | Barlangtura | 0 hozzászólás

 

A föld alatt igazi bakancslistás helyek bújnak meg, ilyen a barlangászat is, ezért ide egyszer az életben mindenkinek, neked is le kell jutnod. Odalent ugyanis igazán titokzatos világokba csöppenhetsz, és olyan élményekben lehet részed, amilyenekben a felszínen soha!

 
Mi izgalmas lehet egy barlangban? – teszik fel sokan a kérdést, mondván, a fönti világ sokkal érdekesebb…

Igen ám, a sommás vélemény azonban csak addig tart ki, amíg az illető részt nem vesz egy izgalmas barlangi kiránduláson.

 

Függőcseppkő

 

Különleges élmények a föld alatt

Egy jól szervezett, a föld gyomrába tett kirándulás nem csak feldobja a napodat, hanem életre szóló élményekkel ajándékoz meg. Ehhez azonban jó szervezésre és szakképzett túravezetőre van szükséged, mi pedig ebben állunk a rendelkezésedre.

 
A hazai barlangok sok ezer évvel ezelőtt keletkeztek, és olyan korok hangulatát őrzik, amikor a világot még nem az ember formálta, hanem a természet elemei, például a víz. A mélybe leereszkedve ősi, (a kiépített útvonalaktól eltekintve) érintetlen környezet vesz körül, és olyan mélységes csend, amit a felszínen sehol nem tapasztalhatsz meg.

Tudtad például, hogy a barlangok csöndje annyira különleges, hogy a világon léteznek helyek, ahol nyugtató hatású csendterápiákat tartanak odalent, ami a legzaklatottabb embert is képes megnyugtatni?

 

Élmények mindenkinek – átlagos barlangászat nem létezik!

 

Csapatunk olyan, izgalmas barlangi programokat kínál, amelyeken ezt a csöndet éppúgy élvezheted, mint a társaságot.

Ha nyugis „sétára” vágysz, velünk éppúgy megkaphatod, mint az izgalmas, extrém barlangászás élményét.

A fiatalok kincset szerezhetnek, kirándulhatnak térképpel, megküzdhetnek a sárkánnyal, de több más mókára is lehetőségük van, egy azonban közös: az örök élmény.

Ez ugyanis garantált, hiszen egy ilyen kalandot soha nem felejtik majd el a résztvevők!

 
Magyarország több barlangjába szervezünk barlangász túrákat, ez pedig lehetővé teszi, hogy rengetegféle igényt ki tudjunk elégíteni.

Akármilyen habitusú vagy, biztos, hogy fogsz találni olyat, amit éppen neked való.

 
Ha például sétálni szeretsz, nyugodt tempóban fedezheted fel a földalatti világot, ha viszont a különleges próbatételeket szereted, és szívesen feszegeted saját határaidat, extrém túrákat tartogatunk neked:

  1. átkelhetsz barlangi tavon
  2. mászhatsz nagy mélység fölött
  3. részt vehetsz különféle erőpróbákon

 

A kalandok természetesen szakszerű barlangászaink felügyeletével és a biztonsági előírások maximális betartásával zajlanak, így a testi épséged miatt nem kell aggódnod.

Egyedi barlangász- programok

Egy egyedi túra után sokan egész más emberként jönnek fel, mint ahogy lementek… Könnyen lehet, hogy téged is efféle élmény vár! Odalent ugyanis bőven van időd és lehetőséged arra, hogy önmagadra figyelj, és átgondold a dolgokat.

 
Ha igazán emlékezetes szülinapot szeretnél magadnak, a párodnak vagy egy barátodnak, szervezz barlangi szülinapot!

Garantáltan egyedi ajándék lesz, ráadásul programokkal, feladatokkal is kombinálhatod: a titokban lecsempészett torta ízét, vagy a kincskeresést még biztosan sokáig emlegetni fogjátok.

A felszerelést mi biztosítjuk!

 
A csapatépítő tréningek és az ehhez hasonló események akkor jók, ha egyszerre kreatívak és élvezetesek, szórakozás közben ugyanis sokkal jobban összekovácsolódnak a kollégák, mint egy erőltetett beszélgetés során.

Miért ne lehetne a tréninget egy barlangban tartani?

A különleges helyszín több képességet is fejleszt egyszerre: odalent az együttműködésre épp olyan nagy szükséged lesz, mint az alkalmazkodásra, a probléma felismerésre- és megoldásra, vagy a humorra.

Egy jó kis barlangászás kiváló lehetőség a csapatépítésre, ráadásul később az irodában, a szürkébb hétköznapokon üdítő lesz felidézni!

Szembenéznél önmagaddal, felfedeznéd és kitolnád a határaidat?

Szeretnél jobb viszonyba kerülni a kollégáiddal, vagy egyszerűen csak életre szóló élményre vágysz?

A barlangi kalandok téged várnak!